Vinterdäck

De däck du monterar på din KGM är avgörande för både säkerhet och komfort när du är ute på vägarna. Vi rekommenderar Nokian-däck för din KGM

Är det dags för nya vinterdäck?

Visste du att bromslängden ökar dramatiskt när dina däck slits? Och att kravet på mönsterdjup för vinterdäck är minst 3 mm, men vi rekommenderar minst 4 mm? Kom ihåg att mönsterdjupet bör vara betydligt över detta i början av vintern för att du ska kunna vara trygg hela säsongen. Kontakta oss så hjälper vi dig att bedöma kvaliteten på dina däck.

Förutom lösa däck erbjuder vi även kompletta hjul för din KGM. Alla kompletta vinterhjul är utrustade med däcktryckssensor (TPMS) och aluminiumfälgar behandlade för nordiska förhållanden.”

Testvinnere från Nokian

Vi vill att du ska känna dig trygg när du är ute och kör på Svenska vägar. När det är dags att byta ut dina vinterdäck rekommenderar vi därför Nokian-däck. Nokian har i flera år varit bland de allra bästa däcken du kan få, och båda de nya däcken är testvinnare i ViBilägare test av vinterdäck 2023. Både det dubbfria Hakkapeliita R5 och dubbdäcket Hakkapeliitta 10 får ”toppbetyg på is och snö”.

Hakka-garanti: Om olyckan leder till sådan skada på dina Nokian Hakka sommardäck eller Hakkapeliitta vinterdäck att det inte går att reparera, får du ett nytt däck helt gratis (inom ett år från inköpsdatum). Gör ett tryggt däckköp och utnyttja Hakka-garantin! Tjänsten förutsätter att Hakka-garantin aktiveras inom två veckor från inköpsdatum.

 

Däck till din KGM

Klicka nedan för att se våra rekommendationer för däck till din KGM

Titta på våra rekommendationer
Däck till din KGM

Nokian Hakkapeliitta R5:

Ett dubbfritt vinterdäck för personbilar och lätta lastbilar, utvecklat för att erbjuda kompromisslös grepp och utmärkta köregenskaper under hela vintern. Passar till KGM Rexton, Torres och Musso Grand.

Nokian Hakkapeliitta 10:

Dubbade däck som är skräddarsytt för att ge optimal säkerhet i de situationer där det behövs som mest. Passar till KGM Rexton, Torres och Musso Grand.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din förfrågan

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om KGM från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.