Torres EVX

NYHET - TORRES EVX Elektrisk SUV från KGM med 10 år / 1 000 000 km Batterigaranti

Med sin futuristiska design, avancerade batteriteknik och imponerande räckvidd tar Torres EVX bilkörningen till nya höjder.

Torres EVX

Nu lanseras Torres EVX – En eldriven SUV som erbjuder rymlighet, robust design och generösa utrymmen. Med en imponerande dragkapacitet på upp till 1 500 kg och en räckvidd på 462 km (WLTP blandad körning) på en enda laddning är detta fordonet perfekt för både dagliga ärenden och långa resor. Den höga kvalitetskänslan kompletterar upplevelsen. 

Kraftfull, tuff och elegant

Upplev kombinationen av kraft och elegans i Torres EVX.

Släpvagnsvikt
1.500 kg
Bagageutrymme
839 liter
Räckvidd* (WLTP Blandad körning)
462

*Räckvidden påverkas av flera faktorer såsom utomhustemperatur, batteritemperatur, körmönster, däcktryck med mera. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP blandad körning.

Futuristisk design

Genom sin djärva och kraftfulla design, som präglas av starka och vågade linjer, fångar Torres EVX uppmärksamheten på vägarna.

Äkta
SUV-karaktär
Tuffa
Detaljer
 • Tuff front

  Den robusta fronten med ljusblocken ger bilen en unik identitet.

 • Traditionell SUV

  Baksidan av bilen ger en känsla av styrka, som en traditionell SUV.

 • LED Strålkastare

  Torres EVX är försedd med LED-strålkastare som inkluderar både halvljus och helljus.

Interiör

Upplev en lyxig atmosfär med Torres EVX, där interiören präglas av högkvalitativa material och moderna designelement. Med sin generösa kupé och stora bagageutrymme blir den en mångsidig bil som är perfekt för både familjeäventyr och vardagsanvändning.

Panorama
Dual Display-skärm
Apple
CarPlay
Modernt
Rymlig
 • Hitta din sittposition

  Med 8-vägs elektronisk sätesjustering kan du hitta den sittposition som passar dig bäst.

 • Infotainment

  Infotainmentskärmen på 12,3 tum ger en fullständig översikt.

 • Ventilation i framsätena

  Ventilationen i framsätena är bra på varma sommardagar. Endast illustration, eftersom bilarna för Sverige kommer att ha en svart interiör.

 • Uppvärmda säten

  Alla säten kan värmas upp för att säkerställa en varm och bekväm körning. Endast illustrativ bild, eftersom bilar till Sverige kommer att ha en svart interiör.

 • Rymligt utrymme i baksätet

  Den andra sätesraden kan lutas 32,3 grader för extra komfort på långa resor.

 • Gott om utrymme för bagage

  Ett flexibelt bagageutrymme ger en lastkapacitet på 703-1662 liter.

Batteri och laddning

Kärnan i Torres EVX är det banbrytande Blade-batteriet, utformat för att maximera säkerhet och kraft. Med stöd för 3-fasladdning ger Torres en snabb och effektiv laddningsupplevelse. Batteriet på 73,4 kWh kan uppnå en maximal laddningseffekt på 120 kW.

Batterikapacitet
73,4 kWh
Stöd för
3-fas
10-80%
28 minuter
AC-laddning
11 kW
 • Batterikapacitet

  Blade-batteriet på 73,4 kWh kan laddas med en maximal effekt på 120 kW. Med stöd för 3-fasladdning ger Torres en snabb och effektiv laddningsupplevelse.

 • Blade-batteri

  Torres EVX levereras med det banbrytande Blade-batteriet som standard. Blade är erkänt som ett av världens säkraste batterier.

 • Extern laddning med V2L-funktion

  Med Vehicle-to-Load (V2L) kan Torres EVX leverera el till externa strömkällor via V2L-laddare ombord.

Säkerhet i fokus

Elektronisk stabilitetskontroll

Elektronisk stabilitetskontroll (ESC) använder en kombination av gaspedal och individuell hjulbromsning för att bibehålla riktningsstabiliteten på alla typer av vägar och i ogynnsamma väderförhållanden.

Intelligent adaptiv farthållare

Intelligent adaptiv farthållare (IACC) anpassar automatiskt fordonets hastighet efter trafikförhållandena. Med hjälp av sensorer justerar systemet automatiskt avståndet till framförvarande fordon och reglerar hastigheten för att bibehålla ett jämnt flöde i olika körsituationer.

Varning för döda vinkeln

Varningssystem för döda vinkeln använder sensorer för att övervaka fordonets omgivning och ger föraren varningar om potentiella hinder i de osynliga områdena bredvid eller bakom fordonet. Detta bidrar till att minska risken för farliga situationer vid filbyten.

Automatisk nödbroms

Automatisk nödbromsning (AEB) hjälper till att undvika eller minimera risken för en kollision genom att upptäcka långsamt körande eller stillastående fordon och varna föraren i förväg.

Åtta airbags

Maximalt skydd med så många som åtta krockkuddar i bilen.

Stabilisator för släpvagn

Trailer Stability Assist (TSA) hjälper till att bibehålla stabiliteten hos släpet under körning genom att övervaka rörelser och reaktioner hos både bilen och släpet.

Garanti

Det ska vara tryggt att välja en elbil från KGM. Därför säljs din nya Torres EVX med en nybilsgaranti på 7 år/150 000 km och en batterigaranti på 10 år/1 000 000 km. Alla våra modeller rostskyddsbehandlas i Sverige, vilket ger din bil ett ytterligare skydd mot det utmanande svenska klimatet. Allt detta ingår i priset.

Vill du få de senaste nyheterna om Torres EVX i din inkorg? Följ vårt nyhetsbrev!

Färger och utrustning på bilderna kan skilja sig från den faktiska produkten. Vi rekommenderar att du kontaktar återförsäljaren direkt om du har några frågor om bilen.

Färger

Platinium Grey

Space Black

Forest Green

Grand White

Iron Metal

Latte Greige

Dandy Blue

Kontakt mig

Vill du bli kontaktad med mer information om Torres EVX? Fyll i kontaktformuläret nedan!

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om KGM från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.