Musso Grand

Nya Musso Grand Finns med miljöalternativet CNG som tillval

En CNG konvertering gör det möjligt att tanka och köra på biogas tillsammans med konventionell diesel. Gastanken är tillverkad i stål och rymmer 29 liter vilket ger en ungefärlig räckvidd på 7-10 mil. Konverteringen förändrar inte motorn eller dess egenskaper vilket gör att du kan köra på ren diesel precis som vanligt. Efter registreringen som ett miljöfordon ändras fordonskatten till 1493 kr per år.

Musso Grand

Med sin imponerande 4×4, är Musso Grand den ultimata pickupen som kombinerar kraft, stil och pålitlighet.

Upptäck Musso Grand – den perfekta följeslagaren för ditt arbete och äventyr.

Med Musso Grand får du en pickup som inte bara imponerar med sin kraft, utan också med sin robusta pålitlighet. Oavsett om du behöver dra tunga laster, navigera genom tuff terräng eller bara komma fram på en väg med dålig vägstandard, kommer Musso Grand att klara det med lätthet. Den är byggd för att hålla och leverera gång på gång.

Modern och elegant

Musso Grand erbjuder inte bara prestanda, utan också en stil som inte går obemärkt förbi. Den har en modern och elegant design som inte bara ser bra ut utan också är praktisk.

Inuti Musso Grand kommer du att uppleva en förstklassig körupplevelse. Det bekväma interiöret är utformat med föraren i åtanke och är fullt utrustat med avancerad teknik och bekvämlighetsfunktioner.

Din säkerhet är vår främsta prioritet. Musso Grand är utrustad med de senaste säkerhetssystemen, inklusive avancerade kollisionsvarningssystem och adaptiv farthållare, för att hjälpa dig att hålla dig trygg på vägen.

Kraftfull och Pålitlig

Musso Grand är utrustad med en imponerande 2,2-liters dieselmotor under huven, som genererar hela 202 hästkrafter och ett imponerande vridmoment på 441 Newtonmeter. Denna kraftfulla motor ger utmärkt prestanda, oavsett om du kör på motorvägen eller tar dig fram i krävande terräng och utmanande väderförhållanden.

Tack vare avancerad fyrhjulsdrifts teknik kan du vara säker på att Musso Grand klarar av utmanande terräng och krävande väderförhållanden med lätthet.

Interiör

Mussos interiör är raffinerad och elegant. Kanske oväntat för en pickup, men den har en nivå av förfining och modern atmosfär som ligger närmare en premium-SUV, men känns ändå robust och hållbar och kompletterar pickupens exteriöra utseende.

 • 12,3" Stor multimediaskärm

  Det avancerade infotainmentsystemet håller dig uppkopplad och underhållen, oavsett vart vägen tar dig. Multimediasystemet kan anslutas med både Apple CarPlay och Android Auto.

 • Uppvärmd ratt

  Musso Grand levereras med en uppvärmd ratt som standard, vilket är praktiskt under kalla vinterdagar.

 • Hög & Lågväxel

  Högväxel används på väg och i slät terräng. Lågväxel, med extra lågt utväxlingsförhållande, ger mer kraft till hjulen men lägre hastighet. Den är användbar vid tyngre arbetsuppgifter, svår terräng eller branta backar där fordonet inte klarar sig med högväxel. Lågväxel ska alltid användas vid tunga arbetsuppgifter.

Garanti

Det ska vara tryggt att välja en bil från KGM. Därför erbjuder Musso Grand en nybilsgaranti på 5 år/100 000 kilometer. Dessutom ingår KGM vägassistans som hjälper dig när det oförutsedda inträffar. KGM vägassistans gäller i tre år från bilens första registreringsdatum. Alla våra modeller rostskyddsbehandlas i Sverige, vilket ger din bil ett ytterligare skydd mot det utmanande svenska klimatet. Allt detta ingår i priset.

Säkerhet

Din säkerhet är vår främsta prioritet. Musso Grand är utrustad med de senaste säkerhetssystemen, inklusive avancerade kollisionsvarningssystem och adaptiv farthållare, för att hjälpa dig att hålla dig trygg på vägen.

 • Varning för korsande trafik

  Hjälper föraren vid backning genom att upptäcka fordon som närmar sig.

 • Filhållningsassistans

  Om fordonet är på väg att lämna det angivna körfältet utan att blinkers aktiverats korrigerar systemet det och styr automatiskt fordonet tillbaka till körlinjen.

 • Autobroms

  Hjälper till att undvika eller mildra kollisioner genom att detektera fordonsrörelser eller stillastående fordon och varna föraren i förväg

 • Filhållningsassistans

  Hjälper till att hålla fordonet i rätt körfält. Systemet håller koll på väglinjerna och griper aktivt in genom att styra upp fordonet, om du är på väg att lämna körfältet.

 • Kollisionsvarning

  Varnar föraren när ett annat fordon eller en fotgängare dyker upp i fordonets väg.

 • Helljusassistans

  Avlastar föraren genom att automatiskt blända av och aktivera helljuset både vid mötande och framförvarande trafik

FÄRGER

Amazonia Green

Galaxies Gray

Marble Gray

Sandstone Beige

Silky White Pearl

Space Black

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna om KGM.

Återförsäljare

Vill du komma i kontakt med en av våra återförsäljare? Vi har återförsäljare över hela landet. Klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare!

Se våra återförsäljare

Kontakta oss

Vill du ha mer information om Musso Grand? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av en av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om KGM från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.