REXTON Nya KGM Rexton

Stark, rymlig och säker är nyckelorden för nya Rexton. Med 4x4 och hög markfrigång kan du vara säker på att Rexton alltid tar dig dit du vill - oavsett körförhållanden.

Nya Rexton - Låt dig skämmas bort

Rexton är en rymlig SUV som har utformats för att leverera mer i alla aspekter. Mer närvaro. Mer prestige. Mer styrka. Mer säkerhet. Mer stil. Mer utrymme, Mer värde. Utformad från insidan och ut med eleganta detaljer som kompletterar dess robusta terrängegenskaper, den ser ut och känns som en spännande blandning av en kapabel kraftpaket som kan bära, dra och bemästra olika terrängsammanhang samtidigt som den skämmer bort sina passagerare över förväntan.

Komfort och lyx

Den femte generationen av Rexton representerar ett modigt steg framåt för KGM, byggt på över 65 års oöverträffad expertis inom fyrhjulsdrift. Direkt iögonfallande med sin imponerande närvaro och dynamiska design, denna SUV är en genuin och robust 4×4. Rexton har fulländat konsten att förena form och funktion, och dess överlägsna komfort och lyx är det perfekta pricken över i:et. Utforska en ny era av prestanda, komfort och stil med KGM Rexton – det ultimata samlivet mellan elegans och kapacitet.

Interiör

Interiören kännetecknas av kvalitetsmaterial. Sätena är utformade för optimal ergonomi och minskar trötthet vid långa resor.

Dragvikt
3.000 kg
Välj mellan
5 eller 7 säten
Touchskärm
12,3"
 • Uppvärmda säten

  Rexton har uppvärmda säten för både fram- och baksätet.

 • Ventilerade säten

  Ventilerade säten är utformade för att kyla ner dig under varma sommarmånader genom att blåsa kyld luft genom sätena.

 • Infotainmentskärm

  I bilens interiör finns en 12,3-tums infotainmentskärm med stöd för Android Auto, Apple Carplay och en 360-graders kamera.

 • Tilltalande interiör

  Interiören är elegant, praktisk och tilltalande.

 • Modernt och användarvänligt

  En stilren och intuitiv kontrollpanel, med tydliga och lättförståeliga reglage.

Garanti

Det ska vara tryggt att välja en bil från KGM. Därför erbjuder Rexton en nybilsgaranti på 5 år/100 000 kilometer. Dessutom ingår KGM vägassistans som hjälper dig när det oförutsedda inträffar. KGM vägassistans gäller i tre år från bilens första registreringsdatum. Alla våra modeller rostskyddsbehandlas i Sverige, vilket ger din bil ett ytterligare skydd mot det utmanande svenska klimatet. Allt detta ingår i priset.

Galleri

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Färger

Atlantic Blue

Elemental Gray

Marble Gray

Silky White

Space Black

Säkerhet i fokus

Rexton är lika stark som den är säker - en solid konstruktion, 9 krockkuddar och moderna elektroniska säkerhetsanordningar ger det bästa av traditionell och modern ingenjörskonst. Den senaste modellen av Rexton har inte bara genomgått betydande förbättringar på flera områden, den har även utrustats med de senaste säkerhetspaket, inklusive Autobroms, Filhållningsassistans, Dödvinkelvarnare och Adaptiv farthållare. Dessa nytillkomna säkerhetsfunktioner är utformade för att göra din körupplevelse säkrare och mer bekväm.

 • Varning för döda vinkeln

  Upptäcker fordon som närmar sig i döda vinkeln och varnar föraren med en blinkande lampa i backspegeln.

 • Filhållningsassistans

  Hjälper till att hålla fordonet i rätt körfält. Systemet håller koll på väglinjerna och griper aktivt in genom att styra upp fordonet, om du är på väg att lämna körfältet.

 • Helljusassistans

  Avlastar föraren genom att automatiskt blända av och aktivera helljuset både vid mötande och framförvarande trafik

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Vill du komma i kontakt med en av våra återförsäljare? Klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare!

Bli kontaktad

Vill du ha mer information om Rexton? Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad av en av våra återförsäljare.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vilken modell?

Välj en modell

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om KGM från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.