Service

Service på din KGM bör utföras regelbundet. Vi uppmuntrar alla KGM-ägare att få sin bil servad på en auktoriserad KGM-verkstad med originaldelar från KGM.

FÖRLÄNGER BILENS LIVSLÄNGD

På en auktoriserad KGM-verkstad träffar du specialister och din bil får KGM-originaldelar. Dessa delar säkerställer att bilen behåller sin ursprungliga kvalitet och förlänger både dess livslängd och tillförlitlighet.

Detta ger dig tryggheten i att din KGM håller hög kvalitet.

BYGGER FÖRTROENDE VID EN FRAMTIDA FÖRSÄLJNING

Om du utför service och reparationer på din auktoriserade KGM-verkstad bygger du förtroende och trygghet bland köparna. Du säkerställer ett bättre andrahandsvärde när du väljer att byta bil.

UNDVIK FALSKA BILDELAR

Det har skett en ökning av falska och piratkopierade bildelar. Undvik därför att köpa bildelar på billiga hemsidor, från privatpersoner eller via andra obehöriga kanaler.

Använder du en auktoriserad KGM-verkstad underhålls din bil enligt fabrikens specifikationer och delarna är i enlighet med fabrikens krav.

Önskar du boka service på din KGM (tidigare SsangYong)?

Fyll i formuläret för att få kontakt med din närmaste KGM-verkstad

Välj din återförsäljare

Välj en återförsäljare

Jag vill ha kontakt

Välj varför du vill ha kontakt

Din kontaktinformation

Vi delar inte din e-post med andra och du får bara information om KGM från våra återförsäljare. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.